ОСТАННІ НОВИНИ

„Укрсоцбанк“ відкрив нове приміщення Львівської обласної філії

|

Голова спостережної ради АКБ „Укрсоцбанк“ Валерій Хорошковський відкрив у п’ятницю, 21 травня 2004 року новий офіс Львівської філії банку. Водночас у Львові пройшла нарада керуючих обласними філіями банку. Відкриваючи підсумкову прес-конференцію Валерій Хорошковський зазначив, що саме ці дві події зібрали керівництво Банку у Львові.

Виступаючи на прес-конференції, керуюча Львівською обласною філією Марія Яворська розповіла про роботу керованої нею банківської установи. Філія на сьогоднішній день обслуговує 12 тис. клієнтів, з яких 10 тис. – це фізичні особи. Ця установа надає всі види банківських послуг. На строкових рахунках фізичних осіб лише у новозбудованому приміщенні розміщено 35 млн. грн, на поточних – 5 млн. грн. Що, за словами пані Яворської, є свідченням довіри населення до Банку, який має стабільну клієнтську базу в цілому.

Новий офіс „Укрсоцбанку“ – сучасна споруда загальною площею 5 тис. кв. м, розташована у центрі Львова, на площі Міцкевича. Філія має сучасне сховище, окремі зали для обслуговування фізичних осіб, фронт-офіс для обслуговування юридичних осіб.

Нагадаємо, що побудова цієї споруди на місці „вивихнутого“ будинку викликала неоднозначну реакцію серед мешканців Львова. Багато з них вважають, що вона зруйнувала архітектурний ансамбль площі Міцкевича. Однак, тепер Львову доведеться змиритися з існуванням сучасної споруди з фінансовим ухилом за спиною класика польської літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *