ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима закликає міську владу заплатити вчителям хоча б 3,5 млн гривень

|

Народний депутат Олекса Гудима заявив, що через партійну групу УНП в міській раді домагатиметься виділення вчителям за борги по 57 статті “Закону про освіту” хоча б трьох з половиною мільйонів гривень з міського бюджету, щоби ліквідувати напругу, що створилася довкола цього питання, а відтак і довкола міського голови. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції.

Водночас Олекса Гудима повідомив, що бюджетний комітет Верховної Ради зареєстрував до розгляду проект погашення заборгованостей перед учителям по 57 статті, однак до порядку денного він поки що не включений і, як сумнівається Олекса Гудима, навряд чи буде включений до президентських виборів, бо більшість цікавить переділ власності напередодні виборів, але не соціальні питання. Тим не менше, він вважає, що проект, запропонований трьома депутатами з “Нашої України” “є реальним і базується на тому, що заборгованість перед педагогами треба визнавати державним боргом і виплачувати в найближчий час, а не колись”.

Завтра о десятій ранку вчителі мають намір розбити наметове містечко біля міської ради і таким чином вимагатимуть виплати заборгованих коштів за 57 статтею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *