ОСТАННІ НОВИНИ

“Модель” - чемпіони в КВК на Львівщині

|

Учора в палаці культури ім. Гната Хоткевича команда КВК “Модель” виборола перше місце у Лізі навчальних закладів Львівщини. У фінальній грі моделівці зустрічалися із “Наблою”, “Збірною університу” та “100% FEM”. Гра була справді запеклою, від найближчих переслідувачів – “Набли” – “Модель” відірвалась буквально на кілька балів.

Починаючи з відбіркових ігор, і закінчуючи фіналом, серед осіб наближених до Львівського КВК точилися суперечки і непорозуміння. Торкалися вони структури “ЗБУНу” (у їхньому складі у фіналі виступали представники трьох команд), недосконалого складу журі та інших аспектів. (Якщо вас цікавлять подробиці, то відвідайте наше обговорення). Перепало трохи і на долю команди “Модель”. Ліга навчальних закладів Львівщини – так називається ліга, де перемогли моделівці, проте четверо її учасників вже випускники, а єдина дівчина у команді – навчається у національному університеті “Львівська політехніка”, тому команда “Модель” не належить до жодного навчально закладу. “КВК – гра, яка створює настрій глядачам, – говорить учасник команди-переможниці Михайло, – не варто засмучувати її суперечками. Яка різниця який склад команди, коли вона може продукувати справжній хороший гумор.”

Капітан “Моделі” Назар вважає, що у фінальні грі “Набла” виглядала зовсім не гірше за “Модель”, проте “цього разу удача усміхнулася нам,” – говорить він. Команда “Модель” – одна з найстаріших діючих львівських команд. Її теперішній склад відрізняється від попереднього, проте “приємно, що кубок Львівщини нарешті отримала “Модель,” – продовжує Назар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *