ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Костенко переконаний у вирішальній ролі виборців Західної України

|

Голова УНП, народний депутат Юрій Костенко вважає, що виборці Західної України матимуть вирішальний вплив на результат президентських виборів. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові. “Я уважно вивчав результати минулих президентських і парламентських виборів і можу сказати відповідально, що на результат виборів найбільше впливатимуть саме виборці із західних областей, а не зі Сходу, як проце говорять” – сказав він.

На його думку, дуже багато залежатиме від того, чи прийдуть у Західній Україні 75% виборців, чи 90%. Юрій Костенко водночас визнав, що з огляду на результати минулих виборів – безумовну перемогу “Нашої України” – опозиція часом не приділяє цьому регіону належної уваги. Особливо лідера УНП тривожить село, бо там жодна з політичних партій не має вирішального впливу. Хоча, як стверджує Юрій Костенко, влада також не матиме там величезних можливостей для фальшування виборів, бо у виборчих комісіях будуть представники сільської інтелігенції, які у переважній більшості і навіть за умов інформаційної війни з боку центральних ЗМІ проти Віктора Ющенка, все одно голосуватимуть за лідера “Нашої України”.

З іншого боку, народний депутат визнав, що найсерйозніші проблеми “Наша Україна” матиме в Донецькій області. “Про можливий розвиток подій свідчать нещодавні довибори у мажоритарному окрузі в Донецьку, де міліція виносила з виборчих дільниць спостерігачів” – підкреслив Юрій Костенко. Проте, він упевнений, що тотально тамтешній владі вибори сфальшувати не вдасться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *