ОСТАННІ НОВИНИ

Обласні трудовики підтримуватимуть на президентських виборах Тігіпка

|

Львівська обласна організація політичної партії „Трудова Україна” сьогодні прийняла звернення про участь лідера партії Сергія Тігіпка у президентських виборах – заявив сьогодні на прес-конференції заступник голови правління ЛОО Володимир Клюс. Це звернення має швидше дорадчу функцію, оскільки остаточне рішення про участь Тігіпка у президентських перегонах прийматимуться 28 травня 2004 року на другому етапі з’їзду партії „Трудова Україна“.

У своєму зверненні обласні трудовики зазначають: „Політична партія „Трудова Україна“ є партією нового, європейського характеру. Навколо ідеї побудови багатої і демократичної України нам вдалось об`єднати десятки тисяч однодумців. У Верховній Раді працює потужна фракції трудовиків. Партійні осередки є у кожному куточку країни. „Трудову Україну“ очолює відомий політик C.Тігіпко, який усією своєю діяльністю доказав відданість ідеалам правди, демократії, свободи, незалежності.

Ми переконані, що лідер партії „Трудова Україна“ має повне право запропонувати громадянам України своє бачення розвитку Української держави. Саме тому ми вважаємо обов`язковою його участь у боротьбі за пост Президента України“. Вони звернулися до всіх колег-однопартійців з інших регіонів підтримати ініціативу галичан і висунути на майбутньому партійному з`їзді С. Тігіпка кандидатом в Президенти України.

Водночас, як заявив заступник голови правління івано-франківської організації Іван Коваль, жодних усних домовленостей з Сергієм Тігіпком не узгоджували. За його словами, Тігіпко сказав, що „коли з’їзд скаже треба, значить я піду”. У разі незгоди він не матиме права очолювати партію, уточнив Володимир Клюс. І. Коваль вважає, що Тігіпко має значні шанси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *