ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі вандали нашкодили сімом товариствам

|

Невідомі зловмисники пошкодили в ніч із суботи на неділю фасад та стіни, проводку і вікна в коридорі будинку на площі Ринок, 17. окрім бару “Золотий вепр” у цьому будинку знаходяться головне управління Товариства польської культури Львівщини, товариство “Ческа беседа”, львівська організація “Німецьке товариство” та суспільно-культурні товариства “Лемківщина”, “Надсяння”, “Гуцульщина” та “Холмщина”. Зловмисники порубали сокирами стіни, позривали електропроводку та познімали вікна. Адмінстратор “Золотого вепра” бачила, як троє молодих чоловіків рубали стіни, проте на запитання вони відповіли, що проводять ремонт.

Цікаво, що вхід до приміщень товариств зачинають кваною брамою на велику колодку. Тим не менше невідомі відчинили браму ключем, погромили стіни і потім знову зачинили браму. Цей факт може підтверджувати версію ремонту, рівно ж як і зняті, а не порозбивані вікна. Натомість неподібне на ремонт те, що невідомі поробили зі стінами їх просто сильно пошкодили.

Голова Польського товатиства Еміль Лєгович, який першим прийшов сьогодні на роботу одразу зателефонував у міліцію. Він переконаний, що цей випадок не звичайне хуліганство, а хтось намагається залякати челнів сімох товариств, які мають там приміщення. “Може хтось хоче купити цей будинок?” запитує пан Еміль. Він нагадав, що близько чотирьох років тому невідомі зловмисники увірвалися до приміщення товариства “Холмщина” і розгромили його. Тоді ж намагалися добратися й до приміщення польського товариства, але не змогли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *