ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат районної ради виявився бандитом

|

Правоохоронні органи Львівщини розшукують 41-річного депутата Буської районної ради Львівської області, який очолював організовану злочинну групу у складі десяти осіб, члени якої впродовж грудня 2001 року-липня 2003 року вчинили 13 злочинів.

На рахунку бандгрупи, що діяла на території Кам`янка-Бузького, Буського,

Радехівського районів Львівщини та м.Львова, вісім розбійних нападів, три незаконних заволодіння транспортними засобами, один грабіж та підпал приватного кафе на трасі Львів-Київ.

Про це „Обкому“ повідомив старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Львівської облпрокуратури Володимир Куць. П`ятеро членів організованої злочинної групи (усі вони мешканці одного села Буського району) Буським районним судом засуджені на тривалі терміни позбавлення волі (хтось 11 років відсидить у колонії, інші – 9 років). Один з молодиків закінчив життя самогубством під час слідства у Радехівському ізоляторі тимчасового утримання. Ще четверо спільників злочинців перебувають у розшуку.

Переважно організована злочинна група „полювала“ на помешкання родин заробітчан, де чоловік працював в Італії, чи в Росії.

Депутат-утікач свого часу вже був засуджений, і 3,6 роки свого життя відсидів у місцях позбавлення волі за наркотики. Лідер ОЗГ, окрім депутатства, був також і директором одного з приватних аграрних підприємств у Буському районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *