ОСТАННІ НОВИНИ

Землею під військовими об’єктами займеться спеціальна комісія

|

Під час сьогоднішнього засідання міськвиконкому було прийнято рішення створити комісію з питань використання земельних ділянок військовими формуваннями, підприємствами міноборони та трансформацйії територій, вивільнених від військових об’єктів. Комісію очолив перший заступник міського голови Львова Василь Кравців.

До компетенції комісії буде належати весь спектр питань, що стосується земельних відносин міста і військовиків, зокрема, погашення недоїмки до міського бюджету із плати за землю, обмежень у користуванні майном, вивільненим від підпрємств та установ військового та спеціального призначення і т.д.

Зокрема, окремим пунктом рішення виконкому є інвентаризація земельних ділянок військових формувань та підприємств Міноборони у відповідності до чинного законодавства, яку управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин має провести до 15 липня цього року. Крім того, відповідні служби міста мають до 15 серпня провести розрахунок недоотриманих міським бюджетом коштів, у тому числі й внаслідок використання не за призначенням територій військових формувань та підприємств міноборони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *