ОСТАННІ НОВИНИ

Ветеранів УПА та Червоної армії звели на полігоні напередодні Дня героїв

|

30 ветеранів ОУН-УПА та Червоної армії сьогодні здійснили спільну поїздку до центрального військогового містечка на Яворівському полігоні. Як повідомляє прес-служба обласної адміністрації, такий захід організувало управління внутрішньої політики ОДА напередодні Дня героїв, що відбудеться у неділю.

У програмі перебування передбачається зустріч ветеранів з керівництвом округу Західного оперативного командування, знайомство з життям молодих військових, стрільба зі стрілецької зброї, а також польова кухня.

Як повідомив начальник управління внутрішньої політики ОДА Євген Кулик, основна тема, яку планує обговорити обласне керівництво з ветеранами – це роль громадських організацій в розбудові української держави. “Ми хочемо, – каже Євген Кулик, – щоб ветерани висловили своє бачення майбутнього України, хочеться, щоб вони допомагали нам, ділячись своїм досвідом.”

Основна ідея даного заходу полягає в примиренні ветеранів національно-визвольних змагань та ветеранів Великої Вітчизняної війни, злагоді між ветеранськими громадськими організаціями. “Усі ветерани і Української Повстанської армії, і Радянської армії – це частка нашого народу. І за прикладом Іспанії, Франції та інших країн ми повинні примиритись заради майбутнього. Молоде покоління на прикладі ветеранів повинне вчитись єдності”, – зазначив Євген Кулик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *