ОСТАННІ НОВИНИ

Тимчасова комісія міськради вивчатиме ситуацію з недобросовісною орендою майна

|

Від оренди майна, що надається на пільгових умовах, в міський бюджет 2003 року недопоступило 9 мільйонів 598 тисяч гривень. Про це йшлося сьогодні на засіданні міськвиконкому, авідтак було вирішено створити тимчасову комісію, яка має вивчити ситуацію з недобросовісною орендою майна територіальної громади Львова, яку надають на пільгових умовах. Комісію очолила заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів.

На підставі договорів, в яких закладена умова сплати за користування майном територіальної громади Львова в розмірі одна гривня в рік, в оренду передано 63 тисячі 464 квадратні метри приміщень, а на підставі договорів, за якими розмір орендної плати становить близько 50 копійок за квадратний метр, в оренду передано 61 тисячу 644 квадратні метри приміщень. В той час, як комерційне користування приміщеннями становить близько 8,5 гривень. Відтак, при такій середній платі за комерційне користування приміщеннями, за розрахунками управління комунального майна ЛМР, до бюджету міста за один місяць додатково можуть надійти понад 744 тисяч гривень .

Окрім того, до бюджету нашого міста за оренду нерухомого майна, який теж передали на пільгових умовах, в місяць недопоступило понад 9 тисяч гривень. Загалом, враховуючи ці розрахунки, міський виконавчий комітет дійшов висновку, що до бюджету Львова за минулий рік недопоступило понад 9 мільйонів гривень. Аналогічна ситуація може статися і в цьому році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *