ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини може опротестувати деякі рішення Золочівської, Яворівської та Городоцької міськрад

|

Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області виявила хиби в регулюванні тарифів на послуги за користування житлом, яке здійснюють органи місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба ЛОДА. Як повідомила начальник Державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області Наталія Фурдичка, останнім часом в області склалась хибна практика в регулюванні органами місцевого самоврядування тарифів на послуги за користування житлом (квартплату) та за утримання житла.

Зокрема за висновками інспекції неправильно фомувало та застосувувало тарифи на ці види полслуг МКП „Яворівжитло“ та Золочівське міське виробниче житлово-комунальне підприємство. Адже в період з 1 червня минулого року до 1 січня цього року для МКП „Яворівжитло“ діяли різні тарифи на один і цей же вид послуг, встановлені різними органами. Аналогічна ситуація склалася в Золочеві та Городку.

Враховуючи зазначене, Держінспекція цін направила матеріали в Прокуратуру Львівської області щодо розгляду питання про внесення протесту на деякі рішення Яворівської, Золочівської та Городоцької міськрад. На даний час матеріали знаходяться на розгляді в прокуратурі Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *