ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулися збори наукової громадськості

|

Урочисті збори наукової громадськості Львова з нагоди Дня науки відбулися нещодавно у Будинку вчених, повідомляє прес-служба ЛОДА. На зборах також були присутні керівники ЛОДА та Львівської облради. Науковці, які були присутні на зборах брали активну участь в розробці і обговоренні „Концепції стратегії розвитку Львівщини“, підготовці інших програмних документів. Під час свята Олександр Сендега запровадив підтримку молодих здібних науковців стипендіями обласної адміністрації.

Голова Західного наукового центру академік НАН України М. І. Долішній у своїй промові відмітив, що продукування і використання знань вимагає високого інтелектуального потенціалу наукових кадрів, який необхідно постійно розвивати і примножувати. В нинішніх умовах лише виважена науково-технологічна та інноваційна політика можуть активно забезпечувати подолання наявних проблем оновлення виробництв на підставі широкого впровадження високих технологій, забезпечення конкурентноспроможності вітчизняної продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках.

За вагомі наукові досягнення, активну участь в науково-організаційній роботі, плідну працю з підготовки і виховання висококваліфікованих наукових кадрів ряд провідних науковців Львівщини було нагороджено Почесними грамотами Львівської облдержадміністрації і бюро Західного наукового центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *