ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада створила тимчасову комісію для вивчення стану зберігання зброї на складах у Брюховичах

|

Міська рада створила тимчасову комісію для контролю за станом зберігання зброї на складах у Брюховичах. За проект ухвали проголосували більшість депутатів. Згідно із цим документом, тимчасова комісія повинна з’ясувати стан зберігання боєприпасів на складах у Брюховичах і стан самих складів для того, щоби провести заходи для уникнення екологічно-небезпечних наслідків.

Головою комісії призначено першого заступника міського голови Ваисля Кравціва. Крім нього, до складу комісії увийшли ще 5 депутатів міської ради, а також начальник пожежно-рятувальної служби міста і головний санітарний лікар Львова.

Створення комісії ініціатор автор проекту ухвали, депутат Віра Лясковська пояснила тим, що на складах у Брюховичах зберігається майже три тисячі вагонів боєприпасів, причому склад цей переповнений, а впродож останніх років впритул до нього підійшли приватні забудови. Це становить потенційну небезпеку, адже до цього часу на складах зберігаються снаряди типу “град”, дальність польоту яких перевищує 5 кілометрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *