Робота виконавчих органів міської ради залишилась без оцінки

|

Звіт про роботу виконавчих органів міської ради Львова, який минулого четверга зачитав мер міста Любомир Буняк, депутати так і не оцінили. На початку сьогоднішнього пленарного засідання депутати приступили до його обговорення, оскільки минулого разу оцінку йому не вдалося дати через конфлікт, який розпалився у сесійній залі навколо освітянського питання.

“Найбільшим недоліком у роботі виконавчих органів міської ради є недосконала гуманітарна політика. До освіти та науки ми ставимся гірше, аніж це робилося за радянських часів” – наголосив депутат міської ради Стефанишин. Політику щодо житлово-комунального господарства розкритикував депутат ЛМР Лев Рошинець, адже на його думку, кождна із статтей кошторису видатків в житлово-комунальному господарстві недофінансовується на 35%. А депутат від фракції “Наша Україна” Богдан Бедрило вкотре з трибуни сесійної зали нагадав міському голові про його передвиборчу кампанію, а також запропонував прозвітувати про те, які з її пунктів виконано, а які ні. “Минулий рік можна назвати роком великих скандалів у галузі земельної політики. Але я не бачу глибокого аналізу ситуації, що склалася, і не чую конкретних пропозицій, які б допомогли в цьому році у никнути цих же проблем” – наголосиваБогдн Бедрило.

А на думку, Юрія Кужелюка, депутата Львівської міськради від фракції “Наша Україна”, роботу виконавчих органів міської ради не можна оцінити одинаковою оцінкою, оскільки кожен орган працював по-різному – хтось краще, а хтось гірше. Окрім цього, зважаючи на суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні та місті Львові напередодні виборів Президента України, депутатська група від НРУ заявила, що не братиме участі в голосуванні за оцінку роботи виокнавчих органів Львіської міської ради. Відтак депутати не змогли оцінити роботу втконавчих органів ЛМР, оскільки жодна з пропозицій не набрала потрібної кількості голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *