ОСТАННІ НОВИНИ

Земельний аукціон у Львові вкотре перенесено

|

Запланований на завтра земельний аукціон вкотре не відбудеться. Його перенесли на два тижні. Про це Львівській хвилі розповів заступник начальника управління природних ресурсів Ігор Гуменчук. Він каже, що це непов”язано з організаторами, а лише з невчасним поданням необхідних документів від претендентів на придбання землі, котрих є декілька. Не вбачають проблеми у перенесенні аукціону і депутати.

На аукціон будуть представлені чотири ділянки, які вже раніше виносились на продаж. Можна придбати землю на вулицях Бодянського, Головатого, Хмельницького і Надійній. Кожна з ділянок має близько гектара, і знаходяться вони в основному у промисловій зоні. Стартова ціна за квадратний метр у середньому становить 60 гривень, але депутати міськради ухвалили коефіцієнт підвищення ціни кожної ділянки у два з половиною рази. Поза тим, незабаром зазнає змін підготовка до аукціонів. Ігор Гуменчук, який віднедавна курує у міськраді проведення аукціонів, стверджує, що зрив попередніх аукціонів пов”язаний із браком інформації про них.

Ігор Гуменчук запевняє, що технічна документація цього разу виготовлена вчасно, а ділянки є необтяжені, тож прокуратура не матиме жодних зауважень.

Нагадаємо, від продажу землі на аукціонах до спеціального фонду цьогорічного бюджету заплановане надходження 10 мільйонів гривень, однак наразі місто не отримало ще ні копійки, повідомляє „Львівська хвиля“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *