ОСТАННІ НОВИНИ

ПРПісти з міськради проти референдуму і перевиборів мера

|

Референдум і перевибори міського голови наразі не на часі, проводити це не варто до президентських виборів чи паралельно з цим, інакше референдум відверне увагу львів’ян від виборів Президента України. На даному етапі треба забути про особисті амбіції, бо стоїть питання бути чи не бути Украні, а у разі референдуму “увага громадськості буде прикута до питання бути чи не бути Бунякові” – заявив сьогодні під час прес-конференції голова групи ПРП у міськраді Андрій Стецьків.

За його словами, ПРПісти не висували Буняка на посаду мера, але протягом двох років намагалися шукати компроміс у вирішенні певних питань. Водночас, він наголосив, що до мера вони не перестануть ставитися критично, хоч цю критику не варто сприймати, як підтримку організаторів референдуму – його депутати не підтримуватимуть. Проте, А. Стецьків не відкидає можливості дострокових виборів, оскільки вважає, що паралельно зі збором підписів організатори відставки Буняка можуть проводити відкриті збурення і навіть тиснути на депутатський корпус. Не виключає депутат і того, що серед депутатів міськради можна буде знайти 60 голосів, оскільки “НУ” завжди була в опозиції до мера, а “Наш Львів” наразі не визначився, а от серед тих, хто віддасть голоси за відставку може бути й багато людей, які мають особисті образи на міського голову. “Організатори референдуму розігрують сценарій, за яким найголовнішою є дестабілізація ситуації у місті” – вважає Стецьків.

Заступник голови ЛМО ПРП Сергій Бащук зазначив: “Для мене очевидно, що організаторам цього шухеру, а саме так я називаю даний референдум, не важливо чим все це закінчиться, їм більше важить акцентувати увагу у Львові на особі міського голови”. Він також акцентував увагу на сумнівності благих намірів організаторів референдуму і зазначив, що ці люди дозволили собі винайняти найдорожчу залу в місті для зборів і що декого з них можна побачити біля обласної ДПА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *