ОСТАННІ НОВИНИ

Хворі дідусь і бабуся стали заручникаи власної квартири

|

До оперативно-диспетчерської служби ГУ МНС України в Львівській області вчора о 22 годині прийшло повідомлення, що по вулиці Науковій, 4 у власній квартирі знаходяться двоє хворих літніх людей, які потребують негайної медичної допомоги, але не можуть самостійно відчинити двері помешкання.

Учора 77-річний дідусь, який направився в магазин для того, щоб закупити продуктів для себе та хворої дружини, яка вже десять років не підводиться з ліжка у зв’язку з хворобою ніг, раптово знепритомнів біля дверей власної квартири. Щоб допомогти своєму чоловіку хворій жінці довелося сповзти з ліжка, у відчаї вона спробувала відчинити двері паличкою, але це не дало позитивного результату. Її заклики на допомогу сусіди почули через декілька годин.

Як повідомляє прес-центр ГУ МНС України у Львівській області, пожежникам, які прибули на місце події, довелося увійти до квартири стареньких через віконний овір. Потерпілим надали першу долікарську допомогу, чоловіка привели до тями, але від госпіталізації він відмовився, бо нікому доглядати за дружиною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *