ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак зустрівся з редакторами чотирнадцяти районок

|

Голова Львівської облради Михайло Сендак позавчора під час зустрічі з редакторами чотирнадцяти районних газет пообіцяв надати підтримку представникам малої преси – повідомляє прес-служба облради. Нагадаємо, з ідеєю провести відверту розмову з редакторами районних газет до Михайла Сендака на засіданні правління обласної асоціації місцевих рад „Ради Львівщини“ звернулися голови районних рад.

Політична ситуація в регіоні і скрутне фінансове становище районних газет – ці два питання обговорювали учасники засідання. Окрім голови на зустріч з редакторами районних газет були запрошені голови постійних депутатських комісій – М.Вовк, В.Романів, Р.Гайдучок, М.Ваврин. Представники малої преси визнали, що багатьох з них, справді, тиснуть податківці та районні райдержадміністрації з вимогою друкувати замовні статті проти М. Сендака. Зараз до редакторів районних газет з такими пропозиціями будуть звертатися депутати районних рад, представники СДПУ(о). Одночасно керівники районних газет висловили побажання в налагодженні тіснішої співпраці з Львівською обласною радою. За результатами засідання буде розроблено графік зустрічей Михайла Сендака із редакціями районних газет.

Водночас, голова постійної бюджетної комісії Василь Романів запевнив, що якщо районна рада не в змозі надати необхідну фінансову підтримку районним газетам, обласна рада розгляне можливість надання фінансової підтримки представникам малої преси при коригуванні бюджету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *