ОСТАННІ НОВИНИ

Збір підписів на проведення референдуму розпочнуть з четверга

|

Ініціативна група з проведення референдуму за дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка з четверга розпочинає збір підписів. „Як тільки нам видадуть бланки – останній термін у середу – то ми відразу розпочинаємо збір підписів“ – розповів portal.lviv.ua лідер партії ОУН України Роман Козак. За його словами, до збору залучать близько 70 людей, які протягом одного місяця мають зібрати понад 60 тисяч підписів.

Як уже повідомлялося, учора міська влада зареєструвала інціативну групуз проведеня місцевого референдуму за дострокове припинення повноважень міського голови Львова. До ініціаторів проведення такого референдуму належать згаданий уже Роман Козак, лідер незалежної профспілки освітян Андрій Соколов та голова громадської організації “Скнилівська трагедія” Стефан Козак.

Проти проведеня референдуму висловивлися лідери двох опозиціййних блоків Юлія Тимошенко та Віктор Ющенко, які вважають, що проведення цього референдуму у Львові, як і в будь-якому іншому місті України зараз не на часіі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *