ОСТАННІ НОВИНИ

УСБУ у Львівській області викрило зловживання з боку посадовців виправної колонії №48

|

Співробітники Управління СБУ у Львівській області виявили факти привласнення та розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Львівської виправної колонії №48, повідомляє прес-група УСБУ у Львівській області. Після перевірки оперативники СБУ встановили систематичні порушення фінансово-господарської колонії.

Враховуючи великі виробничі потежності закладу, який, використовуючи працю ув’язнених, виробляє широкий асортимент виробів з металу (двері, ворота, огорожу та ін.), було прийняте рішення провести перевірку виправної колонії. Під час попередньої перевірки, ревізори виявили випадки приписок з боку посадовців колонії готової продукції до обсягів виробництва і необгрунтоване нарахування заробітньої платні за начебто вироблені товари. також зафіксовано значні порушення при проведенні бартерних операцій між виправною колонією №48 та іншими суб’єктами господарювання. У відповідальних осіб виявлено нестачу матеріалів та готової продукції на суму понад 300 тисяч гривень.

Спецрокуратура з нагляду за додерженням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах при прокуратурі Львівської області порушила кримінальну справу за фактом розтрати майна вартістю понад 300 000 гривень шляхом зловживання службовим становищем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *