ОСТАННІ НОВИНИ

Суб’єктів підприємництва перевіряють на дотримання ними мінімальних цін на алкогольні напої

|

Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області спільно з органами Прокуратури Львівської області проводить перевірки суб’єктів підприємництва щодо дотримання ними мінімальних цін на алкогольні напої, повідомляє прес-служба ЛОДА. Станом на 12 травня проведено 16 перевірок, встановлено 4 порушення, за їх наслідками до 4 суб’єктів підприємництва застосовано фінансові санкції на загальну суму 14 834 гривень, одного службовця притягнуто до адміністративної відповідальності за допущені порушення у частині формування та застосування мінімальних цін, повідомила начальник державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області Наталія Фурдичка.

Перевірки спричинені тим, що цього року органи Прокуратури Львівської області посилили контроль за дотриманням суб’єктами підприємництва області вимог чинного законодавства при реалізації етилового, коньячного і плодового спиртів, алкогольних та тютюнових виробів.

Під час перевірок у чотирьох торгових крапках були відсутні контрольні стрічки реєстраторів розрахункових операцій на місцях проведення розрахунків. Також були зафіксовані інші факти порушення проведення розрахункових операцій, що унеможливило виявити факти порушень держдисципліни цін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *