ОСТАННІ НОВИНИ

Дохідна частина бюджету недовиконана на 11 мільйонів гривень

|

За підсумками першого кварталу цього року зафіксовано відставання дохідної частини бюджету Львова від запланованих показників на 3,3%, що складає більше 11 мільйонів гривень. Про це на сьогоднішній сесії міської ради повідомив голова бюджетної комісії ЛМР Володимир Тринька.

“Звичайно, перший квартал ніколи не був показником, однак я не бачу зусиль покращити ситуацію зі сторони відповідних органів ” – заявив Володимир Тринька. За його словами, показники виконання бюджету порівняно з минулим роком кращі, проте вони відстають від тих, що їх було закладено під час затвердження бюджету міста на 2004 рік. “Окрім цього, не використано і повною мірою тих коштів, які вже на сьогодні мали б залучити на виконання певної програми” – наголосив пан Володимир. Відтак відставання видаткової частини бюджету Львова за перший кваратал становить 6,3%.

Основними причинами недовиконання бюджету, Володимир Тринька назвав недопрацювання управління комунального майна, земельного управління та податкової інспекції. Про причини недовиконання окремих статтей бюджету ці управління звітуватимуть на наступному пленарному засіданні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *