ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді триває сесія

|

Сьогодні у Львівській міській раді відбувається пленарне засідання одинадцятої сесії. Серед найголовніших питань – звіт міського голови про роботу виконавчих органів міськради та затвердження двох заступників мера – повідомляє прес-служба міської ради.

Власне, затверджуватимуть заступників з питань економіки та соціальної політики і промисловості та підприємництва. Окрім цього, під час пленарного засідання депутати заслухають інформацію про виконання бюджету Львова за 1-й квартал 2004 року і обговорять питання про найменування та перейменування назв вулиць та площ у Львові. Заплановано також розглянути питання про прийняття у власність територіальної громади м. Львова відомчих житлових будинків №№ 113, 117 на вул. Володимира Великого та № 3 на вул. В. Симоненка від ВАТ „Львівський автобусний завод”. Депутати поговорять про збір за право використання місцевої символіки. Також депутати затверджуватимуть Програму технічної експертизи, модернізації, ремонту, заміни та диспетчеризації ліфтів у житлових будинках, які є у власності територіальної громади м.Львова, на період 2004-2008 рр.

Щоправда, наразі не відомо, чи вдасться депутатам провести сесію спокійно, оскільки сьогодні пообіді під стіни Ратуші знову прийдуть освітяни. Як повідомляє крівник незалежної профспілки освітян Львова Андрій Соколов, вони проведуть під мерією свої збори під час яких планують створити ініціативну групу з проведення референдуму з дострокового припинення повноважень міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *