ОСТАННІ НОВИНИ

Чергову групу для проведення міського референдуму створять освітяни

|

Груп з проведення референдуму за недовіру міському голові Львова буде створено кілька, а наступна – вже завтра, під час зборів освітян під стінами Ратуші, повідомив сьогодні під час прес-конференції керівник незалежної профспілки освітян міста Львова Андрій Соколов. За його словами, це буде зроблено для того, щоби отримати поле для маневру, якщо виникнуть перешкоди у проведенні цього референдуму. Окрім освітян, таку ж групу планують створити ще й працівники ВАТ “Іскра”.

Ще один ініціатор проведення референдуму, лідер політичної партії ОУН в Україні Роман Козак заявив, що після зборів групи 5 травня відповідні документи були надіслані 6 травня до міської ради і тепер група чекає на відповідь, що має надійти до 16 травня, тобто кінця цього тижня. Прихильники зміни міської влади готові судитися, якщо документи їм повернуть із зауваженнями.

А.Соколов повідомив журналістам, що оптимальним часом для проведення референдуму міг би стати день президентських виборів – це забезпечило б явку виборців. Натомість після виборів такий захід є недоцільним. Він також відкинув звинувачення у тому, що ініціатори референдуму проти міського голови грають на руку Януковичу. “Ми будемо боротися проти злочинного режиму Кучми і проти Януковича, але вважаємо, що спочатку трера наводити порядок у своїй світлиці” – підкреслив А.Соколов.

Що ж стосується претендентів на мерське крісло, то Роман Козак заяви, що їх як мінімум буде три особи і вони про себе ще скажуть, проте назвати прізвища відмовився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *