ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівська пивоварня” запустила нову лінію розливу пива

|

Сьогодні на ВАТ “Львівська пивоварня” запрацювала нова кегова лінія розливу пива потужністю 120 кег за годину. Як повідомив журналістів голова правління “Львівської пивоварні” Володимир Печер, ця лінія довзолить зміцнити позиції підприємства на ринку кегового пива, адже вона удвічі потужніша і краще розташована. “Ми провели моніторинг серед споживачів і з’ясували, що ринок потребує саме кегового пива, а відтак вирішили модернізувати своє виробництво” -підкреслив Володимир Печер.

За даними голови правління, лінію з виробництва кегового пива було закуплено в італійської компанії “Сомас” внаслідок тендеру. оголошеного підприємством. Загальна вартість лінії – 650 тисяч євро. Як стверджує керівник “Львівської пивоварні”, запуск цієї лінії дозволить збільшити присутність пивоварні на ринку кегового пива з трьох до шести відсотків. Водночас Володимир Печер зазначив, що зараз пивоварня не буде вкладати значні суми коштів у збільшення обсягів виробництва, оскільки перевищила показник 10 мільйонів дал за результатами минулого року. “Тепер ми намагаємося інвестувати в поліпшення якості нашої продукції – від поліпшення умов виробництва до навчання персоналу” – підкреслив В.Печер.

ВАТ “Львівська пивоварня” належить 7% ринку пива в Україні. Загалом за 2003 рік пивоварня виробила 10,85 млн. дал пива, що на 24,5%, або на 2,13 млн. дал більше, ніж минулого року. У порівнянні з 2002 роком „Львівська пивоварня“ збільшила виробництво на 31,25% або на 39,599 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *