ОСТАННІ НОВИНИ

Перший сольний концерт Анички відбудеться у театрі Заньковецької

|

Презентаця третього альбому Анички у рамках сольного концерту “Силою любові…” відбудеться цієї суботи в театрі імені М. Заньковецької. Сама Аничка, яка сьогодні з цього приводу зібрала прес-конференцію, говорить, що того дня буде багато сюрпризів, один з яких – живий звук, а також спеціальні гості: Наталка Карпа, Юрій Цвєтков, Валерій Кириченко, шоу-балет “Фортуна”. Концерт триватиме близько двох годин, а квитки коштують від 15 до 40 гривень.

“Я справді не активно виступала протягом останнього часу, однак я активно працювала,” – говорить співачка. За цей час Аничка вже випустила один альбом “Поговоріть зі мною по-вкраїнськи”, підготувала сьогоднішній альбом, а також накопичила ідеї до наступного, четвертого альбому. Щодо четвертого альбому, то ідеї ще розмиті, проте співачка не виключає повернення до лемківських мотивів. “Є одна проблема – щоб назбирати старих пісень, потрібно провести важку роботу в селах,“ – говорить вона. Альбом “Силою Любові…” ліричного спрямування і налічує він 14 композицій. Поряд із традиційними для Анички лемківськими піснями, у театрі Заньковецької прозвучить пісня англійською мовою. Це не дивно, адже Аничка вважається діаспорною вкраїнською зіркою і проводить за кордорном набагато більше ніж на Батьківщині. Пісня “Fly on” – надбання співачки із заокеанського світу.

Як зазаначено в прес-релізі, який роздали сьогодні журналістам: “Альбом Анички “Силою любові…” для тих, хто відкритий світлим почуттям, хоче знаходити у цьому світі прекрасні миті і намагається їх вберегти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *