ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський прикордонний загін отримав 30 мотоциклів

|

Львівський прикордонний загін Західного регіонального управління ДПСУ урочисто отримав 30 одиниць нової мотоциклетної техніки сьогодні біля Оперного театру. Мотоцикли “Піонер” мінського мотозаводу придбані за кошт ДПСУ у рамках реалізації проектів Євросоюзу щодо покращення прикордонного менеджменту. 30 інспекторів дванадцяти прикордонних застав Львівського прикордонного загону від сьогодні стануть мобільнішими, а це допоможе краже боротися із незаконною міграцією, контрабандою та тероризмом на західній ділянці кордону України, повідомив начальник ЗРУ ДПСУ генерал-майор Володимир Карась.

Губернатор області Олександр Сендега та голова облради Михайло Сендак прийшли сьогодні до Львівської опери аби привітати особовий склад Львівського прикордзагону. За словами Володимира Карася, на загін необхідно близько 50-80 мотоциклів, 30 – звичайно, мало. “Проте ми переконані, що на цьому поставка технічних засобів не зупиниться,” – говорить він.

Мінський мотоцикл коштує 600 доларів, проте Державній прикордонній службі вдалося придбати їх по 1 800 гривень за штуку. Разом із мотоциклом в комплект входять водонепроникна форма, ліхтарик, шлем, рукавиці та інше. Нагадаємо, що декотрі прикордонники вже мали на озброєнні українські важкі мотоцикли з колясками “Дніпро”. “Щоб навчитися добре їздити на українському мотоциклі, потрібно багато вправності, а легкі “Піонери” набагато маневреніші,” – говорить генерал Карась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *