ОСТАННІ НОВИНИ

Нашоукраїнці 9-го травня не мітингуватимуть

|

Обласні нашоукраїнці не вважають за потрібне мітингувати 9 травня і закликають своїх прихильників теж утриматися від масових акцій – йдеться у зверненні до громадськості представництва „Нашої України“ у Львівській області. Подаємо повний текст.

ЗВЕРНЕННЯ

Шановні краяни! 59 років відділяє нас від завершення в Європі другої світової війни, однієї з найбільш кривавих воєн в історії людства. Вона кривим пресом прокотилася й Україною із заходу на схід, а потім знову на захід, відібравши життя у восьми мільйонів українців, майже повністю зруйнувавши наші заводи й фабрики, сплюндрувавши нашу землю.

Ми з вами добре знаємо, що у травні 1945 р. для України не завершилася світова війна, як і почалася на рік раніше від офіційно визнаного 1 вересня 1939 р. Та, залишаючи це питання до остаточного вияснення історикам, сьогодні, у переддень чергової річниці завершення війни ми схиляємо голови перед могилами всіх полеглих, віддаємо данину шани живим, які боронили рідну землю як від коричневого, так і від червоного ката.

Ми також, як і в минулі роки, закликаємо всіх учасників другої світової війни, які воювали в різних арміях, до толерантності, взаєморозуміння та взаємопрощення. Закликаємо вас, шановні ветерани, наслідувати приклади порозуміння й примирення ветеранів країн Європи, що принесло жаданий спокій у кожен дім, на кожну вулицю, в кожне село чи місто багатьох західних держав.

Ставлячись з розумінням і повагою до всіх ветеранів другої світової війни, регіональне представництво Блоку Віктора Ющенка „Наша Україна“ заявляє, що обласні організації політичних партій і об’єднань, які входять у блок, не братимуть участі в масових заходах 9 травня. Закликаємо всіх своїх прихильників теж утриматися цього дня від масових акцій.

Петро Олійник,

народний депутат України,

керівник представництва

Блоку Віктора Ющенка

“Наша Україна“

на Львівщині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *