ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ вважає референдум за недовіру міському голові несвоєчасним і недоречним

|

Керівники обласних осередків партій, що належать до БЮТ, вважають ініціативу ОУН в Україні щодо референдуму про недовіру міському голові недоцільною. Про це вони повідомили сьогодні під час прес-конференції. Як зазначив голова обласного осередку УНА-УНСО Остап Козак вважає, що така ініціатива недоречна з огляду на політичну ситуацію, тобто наближення президентських виборів і може призвести до певної дестабілізації ситуації у Львові, який є форпостом опозиції, а відтак – Віктора Ющенка. Водночас він категорично підкреслив, що керівник ОУН в Україні Роман Козак є всього лиш його однофамільцем і не більше.

Зі свого боку, керівник ЛОО УРП-Собор Ростислав Новоженець підкреслив, що вони не мають до цієї орагнізації ані довіри, ані пошанівку, бо, за словами Р.Новоженця, ця орагнізація підтримувала на минулих виборах Леоніда Кучму та відома лише розмаїтими провокаціями. Крім того, Іван Денькович зазначив, що вони також мають своїх претензії до міського голови, але попри те вважають, що Любомир Буняк робить для міста дуже багато.

Водночас присутні політичні діячі уже мають досвід проведення подібних акцій під час головування попереднього міського голови Василя Куйбіди стверджують, що проведення такого референдуму є дуже проблематичним, якщо цього не захоче влада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *