ОСТАННІ НОВИНИ

У “Роксі” сьогодні фестиваль

|

Заключний етап обласного фестивалю “Повір у себе і в тебе повірять інші” відбудеться сьогодні о 15:00 в Палаці залізничників, повідомляє прес-служба ЛОДА. Фестиваль. Фестиваль, приурочений до Дня матері, і проходить у рамках Національної програми “Діти України”. Він розпочався ще минулого місяця, участь у заходах беруть діти та молодь із функціональними обмеженнями.

Організаторами фестивалю є Головне управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА, Львівський обласний центр соціальних служб для молоді, управління освіти і науки ЛОДА, відділ культури Львівського міськвиконкому, громадські організації, які об’єднують батьків та дітей з функціональними обмеженнями, Львівське обласне відділення фонду України соціального захисту інвалідів.

Організатори хочуть виявити обдаровану мистецьку молодь серед дітей із функціональними обмеженнями, а також привернути до їх проблем увагу державних, неурядових та громадських організацій, допомогти дітям адаптуватися у суспільстві. 8 учасників обласного фестивалю візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі “Повір у себе і в тебе повірять інші” в міжнародному дитячому центрі “Артек” в червні цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *