ОСТАННІ НОВИНИ

Французькі та німецькі науковці прибувають до Львова на конференцію

|

Науковці з Франції та Німеччини візмуть участь в конференції „Кров мучеників – насіння Церкви”, яка проходитиме 7 травня в Українському Католицькому Університеті. Акція присвячена 30-й річниці заснування часопису „Церква у світі”.

Як повідомляє прес-служба УКУ, для участі в конференції до Львова прибувають представники організації „Церква в потребі”. Серед них відомий історик, головний редактор часопису “Церква у світі” отець-диякон Дідьє Ранс. Йому належать багато праць та наукових статтей про християнських мучеників та переслідування у ХХ столітті, про християн Середнього Сходу, святого Єфрема та східне християнство. В рамках конференції з Дідьє Рансом відбудеться прес-конференція, у якій також візьмуть участь Мирослав Маринович, директор Інституту Релігії та Суспільства УКУ, та Олег Турій, директор Інституту Історії Церкви УКУ.

Окрім цього, у конференції братимуть участь Христина дю Кудре, член Допомогової організації “Церква в потребі – Німеччина”, Отець Брюно-Марі Дюфе, доктор моральної та політичної філософії, магістр богослов’я, Отець Бернар Дюпір, відповідальний за католицькі парохії (російського походження) східного обряду у Франції та директор Російського католицького культурного центру у Парижі, Владика Філіп Брізар, єпископ, президент організації “Oeuvre d’Orient” та Мішель де Суа, директор організації “Oeuvre d’Orient”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *