ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники псевдотурфірми дурили людей у Дрогобичі

|

Протягом квітня-травня до працівників дрогобицького УБОЗу звернулося шість непрацюючих, яких обдурили працівники псевдотурфірми. Двоє чоловіків брали у цих людей гроші ніби-то для вироблення робочих віз в Данію, Фінляндію та Норвегію – повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Учора в Дрогобицький УБОЗ звернувся із заявою 31-річний непрацюючий, який повідомив, що від березня до травня минулого року 32-річний та 40-річний чоловіки, назвавшись представниками туристичної фірми, в приміщенні одного з банків Дрогобича, увійшли до нього в довіру і, під виглядом вироблення робочих віз в Данію, Фінляндію, Норвегію, заволоділи його грошима в сумі 450 євро. Ще 450 євро в той же час і в такий ж спосіб вони виманили у 25-річного непрацюючого мешканця Самбірщини і на 550 євро обшахрували 44-річну жінку з Дрогобича.

Водночас, ще 28 квітня в УБОЗ УМВСУ у області із заявами звернулося троє непрацюючих мешканців Дрогобичини, які повідомили про те, що в період з березня по серпень двоє чоловіків ( М., 1959 р.н., та Х., 1972 р.н.), представившись представниками туристичної фірми, під приводом працевлаштування заволоділи їхніми грошами на загальну суму 2055 доларів США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *