ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти популяризують службу у Збройних силах України

|

Близько тридцяти допризовників 69-ої школи, що в Личаківському районі, відвідали сьогодні прикордонну заставу “Рава-Руська” Львівського прикордонного загону. Виїзд організовували управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА, обласний військомат, облрада та Західне регіональне управління ДПСУ. Мета акції – привити любов до служби у військових силах України у допризовного юнацтва Львівщини. Сьогоднішнє дійство – перший крок відвідин різних родів військ Збройних сил. Наступними у переліку ракетні війська, зв’язківці, війська ППО та інші підрозділи, частини яких розташовані на території Львівщини.

На заставі у Рава-Руській проходить службу близько 50-ти вояків, але саме вона ваважається однією з найбільших в Україні. Керівництво застави люб’язно продемонструвало допризовникам свій повсякденний робочий день. У перелік заходів потрапили відвідини музею військової слави, обід у солдатській їдальні, показове затримання порушника кордону та інше. Після сьогоднішнього дня багато школярів змінили своє ставлення до служби у Збройних силах України. У багатьох з них з’явилося бажання служити саме у прикордонних військах. Організатори загалом задоволені заходом.

Під час показового затримання порушника кордону звучала команда “До зброї!” Депутат облради Лариса Федорів, яка була присутня на сьогоднішньому дійстві, побажала молодим хлопцям, щоб де вони не служили, але ця команда завжди звучить як навчальна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *