ОСТАННІ НОВИНИ

Сендака оштрафували на 51 гривню

|

Міський суд Галицького району Львова оштрафував на 51 гривню голову Львівської облради Михайла Сендака за неявку на судове засідання та неповідомлення про її причини.

“Це свідчить лише про неповагу Михайла Сендака до суду. Можна було принаймні прислати представника відповідача, аби той пояснив, чому Михайло Дмитрович не з’явився на засідання”, ― наголосив присутній на засіданні народний депутат, голова ЛОО СДПУ(о) Ігор Шурма.

23 лютого Ігор Шурма подав до суду позовну заяву на голову Львівської обласної ради Михайла Сендака про захист честі, гідності, ділової (політичної) репутації, спростування поширених ЗМІ відомостей, що не відповідають дійсності та відшкодування моральної (немайнової) шкоди. Причиною позовної заяви стали висловлювання М. Сендака на адресу І. Шурми під час засідання позачергової сесії Львівської обласної ради 29 вересня 2003 року, на якому голова обласної ради звинуватив Шурму у протиправній діяльності та незаконному обранні народним депутатом України. Ігор Шурма вимагає від голови обласної ради спростувати зазначені неправдиві відомості, принести вибачення, а також відшкодувати завдану моральну шкоду у розмірі 100 000 гривень ― повідомляє “Вголос” з посиланням на прес-службу ЛОО СДПУ(О).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *