ОСТАННІ НОВИНИ

Портретний образ сучасника – у мистецькому проекті

|

Завтра о 12-ій годині у Палаці мистецтв розпочнеться прес-конференція організаторів мистецького проекту “Україна на порозі III тисячоліття. Портретний образ сучасника”. Мета задуманого проекту – створенням портретної галереї в Україні дати новий імпульс українському реалістичному портретному живопису, залишити для нащадків портрети сучасників – тих людей, що творили і творять історію України на рубежі тисячоліть, віддати належну шану тим, хто вже увійшов до історії, а разом з тим відкрити і нові імена…

Мистецький проект, що презентується Національним комплексом “Експоцентр України, львівським Палацом мистецтв та Центром сучасного мистецтва “Сузір’я” складається з восьми основних номінацій, серед яких — “Жінка очима художника”, “Зірки спорту”, “Ділові кола”, “Майбутнє України (Діти в творах художників) та ін.

Проект у нащому місті буде урочисто представлений у Палаці мистецтв під час святкування дня Міста. Наступні представлення відбудуться у виставковому центрі „Український Дім“ у столиці, а також в обласних центрах України та за кордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *