ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина презентує себе в столиці

|

З 27 по 29 квітня 2004 року в столиці в Національному комплексі “Експоцентр України” Львівщина звітує про свої успіхи в економіці та соціальній сфері на виставці-презентаці. Виставка відбувається за участю голови ЛОДА Олександра Сендеги – повідомляє прес-служба ЛОДА.

В експозиції виставки-презентації в цілому представлено біля ста підприємств і організацій у галузях: “Промисловість”, “Паливно-енергетичний комплекс та енергоресурсозабезпечення”, “Агропромисловий комплекс та харчопереробна галузь”, “Регіональний розвиток”, “Наука та інновації”, “Туризм, рекреація та оздоровлення”, “Культура та мистецтво”, “Муніципальний розвиток та відродження архітектурної спадщини”. Крім демонстрації промислово-виробничого потенціалу Львівщини в програмі виставки передбачені щоденні презентації торгових марок львівських підприємств, дегустації продукції, тематичні ділові зустрічі.

Промисловість області представлена ЛАЗом, ВАТ „Укравтобуспром“ та ВАТ „Дрогобицький завод автомобільних кранів“. Пріоритетним для Львівщини було і залишається приладобудування. В експозиції представлені відомі імена львівських підприємств – “Концерн-Електрон”, ДП “ЛОРТА”, ВО “Полярон”. Крім того, гості виставки зможуть побачити нові побутові електроприлади виробництва ТзОВ „Ельво-Маркет“, нові економічні освітлювальні прилади ВАТ “Іскра”, автомобільні кондиціонери від СП “Вебасто-Електрон”.

Продукція підприємств легкої промисловості області представлена виробами СУШАТ „Весна“ та ВАТ „Маяк“, ВАТ „Прогрес“ і ТзОВ „Мальви“, галантерея Червоноградського ВАТ „Калина“, шкіряні вироби ВАТ „ШП „Світанок“. А декоративні вироби майстрів ВАТ „Львівська кераміко-скульптурна фабрика“.

Серед інших представлених в експозиції представників промисловості Львівщини – один з лідерів вітчизняної пакувальної галузі – ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат“, виробник м’яких меблів СП „Киянка-Штайнгофф“, один з найвідоміших в світі виробників ялинкових прикрас та склодзеркальної продукції ТзОВ „Фірма „Галімпекс“.

Велика група підприємств представляє паливно-енергетичний комплекс Львівщини. Тут поряд з результатами роботи підприємств, що здійснюють видобуток, виробництво та розподіл енергоносіїв та енергії (ГУ „Львівгазвидобування“, ВАТ „Західенерго“ , ДП „Львіввугілля“, ВАТ „Львівобленерго“, інші), демонструються вирішення проблем енергозаощадження та нових джерел енергетики, над розробкою яких працюють, зокрема, СП „Альянс за збереження енергії“, ТзОВ „Асоціація „Львів-Контакт“, ТзОВ „Енергозберігаючі технології“, ряд інших підприємств і організацій області.

Представлено також підприємства переробної і харчової промисловості, такі як ВАТ „Львіська пивоварня“, АТ „Кондитерська фірма „Світоч“, ЗАТ „Львівський лікеро-горілчаний завод“, СП „Галка Лтд“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *