ОСТАННІ НОВИНИ

Обласні БЮТівці разом співали пісні Івасюка на віче

|

Представники від ЛОО УРП “Собор”, ВО “Батьківщина” та УНА-УНСО провели урочисте віче-реквієм, присвячений 25-річчю від дня загибелі Володимира Івасюка, біля меморіалу на його вулиці. Окрім промов і спогадів про композитора, вони разом співали його пісень.

Голова ЛОО УРП “Собор” Ростисла Новоженець у своїй промові зазначив: “Сьогодні сумна подія, 25 років тому у Брюховецькому лісі було перетягнуто петлю на горлі відомого композитора, але пісню не вбили”. Проте, він констатував, що зараз в роки незалежності доводиться протистояти московській пісні та мові. “Всі знають, що до вбивства Івасюка причетні спецслужби московської окупаційної адміністрації, але вбивців досі не покарано” – наголосив він. Власне, одним з пунктів ухвали віче вони вимагають порушити кримінальну справу за фактом вбивста Івасюка.

Народний депутат голова УНА-УНСО Андрій Шкіль вважає прикрістю те, що на сьогоднішнє віче-реквієм прийшло так мало людей (близько 60) і що поступово згасає пам’ять про Івасюка, а представників від влади взагалі немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *