ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відремонтує свої дороги на вісім мільйонів

|

Стан львівських доріг незадовільний. Причиною цього начальник міського управління інженерного господарства Іван Онисковець, назвав недофінансування. Цьогоріч на ремонт автошляхів місто призначило вісім мільйонів гривень, тоді як щорічна потреба становить 15-20 мільйонів. Проте і цьогорічне збільшення, на думку чиновника, є суттєвим прогресом.

“Ще чотири роки тому на ремонт вулиць місто виділяло всього лише 400 тисяч, сьогодні – 8 мільйонів, але і цього не достатньо” – наголосив Іван Онисковець. Відтак для того, щоб за 15 років наблизити стан основних доріг міста до задовільного, потрібно 15-20 мільйонів щорічно. Адже ремонт 1 метра квадратного нині коштує 120 гривень.

Основні роботи, які проводитимуть цього року, буде будівництво 2-ї полоси на вулиці Стуса (це має розвантажити автошляхи на Новому Львові), реконструкція вулиці Шота Руставелі, капремонт частини Кульпарківської та Виговського та ремонт на Дорошенка, який планують завершити до жовтня. А в кінці травня, коли завершиться ремонт основних магістралей, місто розпочне ремонтувати внутріквартальні вулиці та площі. “З цими вулицями у нас особливі труднощі, адже їх не ремонтували вже кілька десятків років” – зазанчив пан Онисковець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *