ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати від “Нашої України” вимагають визнати мером Мукачева Віктора Балогу - заява

|

Фракція “Наша Україна” Львівської обласної ради” розповсюдила заяву до Прпезидлента України, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра з приводу недавніх виборів міського голови міста Мукавече Закарпатської області. Подаємо повний текст заяви:

Заява

фракції „Наша України“ у Львівській обласній раді

щодо виборів міського голови Мукачева

Вибори міського голови Мукачева 18 квітня 2004 року сколихнули не тільки український народ, а й увесь цивілізований світ. У Мукачевому відбулись події, які цілковито суперечать базовим принципам демократії та Конституції України.

Україна, яка тринадцять років тому стала на шлях демократизації суспільства, зазнала брутального порушення всіх принципів законності, прав і свобод людини.

Владне свавілля, порушення чинного законодавства, пряма і нахабна фальсифікація результатів виборів, використання кримінальних структур та правоохоронних органів задля придушення волевиявлення громадян та справедливого протікання виборів – свідчать про повне злиття криміналітету з існуючим владним режимом, який власні інтереси ставить понад інтереси народу і держави.

Ми, депутати фракції „Наша Україна“ у Львівській обласній раді, висловлюємо рішучий протест беззаконним діям влади, які суперечать інтересам українського народу щодо свободи слова, думки і права вибору.

Вважаємо, що такі дії влади демонструють про повернення тоталітарного режиму в Україні та призводять до дискредитації виборчих процесів, маючи на меті підірвати громадську довіру в демократичні інституції.

Мукачівські події викликають сумнів у можливості проведення чесних президентських виборів, а тим самим ставиться під сумнів демократичний вибір нашої держави, її європейська та світова інтеграція.

Група депутатів від фракції „Наша Україна“ була офіційними спостерігачами під час виборів міського голови у місті Мукачеве. Депутати мали змогу ознайомитися з результатами голосування на виборчих дільницях, які свідчать про цілковиту перемогу кандидата від „Нашої України“ Віктора Балоги.

Тому ми, депутати фракції „Наша Україна“ у Львівській обласній раді, вимагаємо офіційно визнати перемогу Віктора Балоги у виборах на посаду міського голови Мукачева, а також закликаємо підтримати вимогу Блоку Юлії Тимошенко щодо заборони діяльності СДПУ(о), як організованої злочинної групи, вимагаємо відставки керівника Адміністрації Президента Віктора Медведчука, міністра внутрішніх справ України Білоконя, керівників управлінь МВС у Закарпатській області та місті Мукачеве.

Депутати фракції „Наша Україна“

у Львівській обласній раді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *