ОСТАННІ НОВИНИ

„Наша Україна” перенесла першотравневу акцію на 2 травня

|

Представництво блоку „Наша Україна” на Львівщині сьогодні прийняло рішення провести загальноукраїнську акцію протесту „Так — добробуту! Ні — диктатурі!” у Львові не 1, а 2 травня, ― повідомив „керівник представництва блоку „Наша Україна” на Львівщині Петро Олійник.

Зміна дати проведення акції викликана тим, що на 1 травня поступило багато заявок на проведення масових акцій від інших політичних сил у Львові, ― пояснив Петро Олійник.

При цьому „Наша Україна” відмовляється від проведення мітингів і походів, а організує 2 травня інформаційні пікети. Її представники будуть спілкуватися з мешканцями міста і роз’яснювати суть акції, інформує сайт „Вголос“.

Щодо рішення ВО „Свобода” провести 1 травня у Львові мітинг і пішу ходу, то Петро Олійник зазначив, що ця політична партія не входить до блоку „Наша Україна” на загальноукраїнському рівці, на регіональному ж рівні „Наша Україна” співпрацює з ВО „Свобода”, отож завдання „Нашої України” полягає в тому, щоб не допустити протистояння на Львівщині. Петро Олійник висловив переконання, що до вирішення цього завдання долучиться міська влада, яка знайде механізм, щоб забезпечити кожній політичній силі можливість реалізувати своє право на волевиявлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *