ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти неохоче сплачують членські внески та передплачують партійну газету

|

Одним із найголовніших завдань СПУ на Львівщині є розбудова первинних осередків. Якщо зараз у лавах обласної організації перебуває 2555 членів, то до жовтня 2004 року їх чисельність треба довести до 3500. Кількість зареєстрованих партійних осередків повинна збільшитися з 266 до 450, — повідомляє „Вголос“ з посиланням на першого секретаря ЛОО СПУ Євгена Таліпова. До виборів, на його думку, у Львові кількість партійних груп СПУ повинна відповідати кількості виборчих дільниць, а в районах — становити хоча б половину від кількості останніх.

Під час виступу на звітно-виборчої конференції Є.Таліпов також зазначив кілька тривожних тенденцій у житті обласної партійної організації, зокрема, що лише 1000 із 2555 партійців передплачують партійне видання „Товариш”. Існують також проблеми зі збором членських внесків, що ускладнює фінансовий стан організації. У конференції ЛОО СПУ взяло участь 148 делегатів, а розпочалася вона з прийому у лави СПУ 8 нових членів.

Водночас Є. Таліпов наголосив: „Олександр Мороз має право бути висунутим соціалістами як кандидат на виборах Президента України”, оскільки останнім часом рейтинг популярності Олександра Мороза зріс з 16 до 20%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *