ОСТАННІ НОВИНИ

Після нічиєї з “Іллічівцем” львівські “Карпати” залишаються в зоні вильоту

|

Зігравши на власному полі внічию 1:1 з маріупольським „Іллічівцем“, львівський клуб й надалі залишається на 15-му місці в турнірній таблиці чемпіонату України. „Карпати“, що вийшли на гру без головного тренера Мирона Маркевича, якого напередодні матчу було госпіталізовано, дуже активно провели перший тайм, і уже на 8-й хвилині Бровченко відкрив рахунок. Після цього львів’яни мали ще кілька можливостей збільшити рахунок, однак реалізувати їх не змогли.

А ось гості використали чи не єдиний гострий момент за всю гру. На 67-й хвилині Платонов, випередивши захисника “Карпат” Распопова, головою пробив під перекладину – 1:1. Надалі ініціативою знову володіли господарі, але жодних дивідендів це їм не принесло.

„Ми серйозно готувались до цієї зустрічі, розуміючи її важливість, сказав на післяматчевій прес-конференції тренер „Карпат“ Юрій Дячук-Ставицький. – Суперник дуже сильно доукомплектовався, і грати проти такої команди завжди важко. Незважаючи на це, ми мали перевагу і повинні були перемагати. Але“.

Наступну гру „Карпати“ проведуть у Києві, з місцевим „Динамо“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *