ОСТАННІ НОВИНИ

“Катерина Велика” не дочекалася своїх етикеток

|

На українсько-польському кордоні у Львівській області працівники Рава-Руської митниці затримали велику партію етикеток іноземного виробництва до горілчаних виробів торгової марки „Олімп“ і партію морожених м’ясопродуктів.

680 тисяч етикеток до горілки „Катерина Велика“ і „Олімп“ виявили під час митного контролю пасажирського автобуса „Варшави-Львів“, який слідував в Україну. Ймовірно, вони прямували в один з підпільних заводів з виготовлення горілки. Їх вистачило б на 15 тисяч ящиків неліцензійного продукту, повідомляє „ИНФА“.

Супровідних документів на вантаж у господаря не виявлено. Хоч етикетки були виготовлені настільки професійно, що майже не відрізнялися від оригінальних.

Крім того, майже одночасно понад 500 кг морожених м’ясопродуктів було виявлено під час митного контролю іншого рейсового автобуса. Під сидіннями і в задній частині салону автобуса були приховані 26 кг свинячої печінки, 180 кг курячих окостів, 50 кг фаршу і 285 кг різних курячих частин. Документів, що свідчать про походження і гарантію на придатність даних продуктів до споживання, митникам не надали.

Тому, в обох випадках складені протоколи про порушення митних правил, вантаж вилучено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *