ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник міністра внутрішніх справ у Львові

|

Заступник міністра внутрішніх прав України, начальник кримінальної міліції УМВСУ генерал-лейтенант Петро Опанасенко завітав сьогодні до Львова, аби зустрітися із громадянами Львівщини і порозмовляти з ними про наболілі теми, які стосуються діяльності працівників міністерства внутрішніх справ. Згідно з наказом міністра ВСУ, за кожним його заступником закріплено кілька областей. Саме тому пан Опанасенко повинен відвідувати Львівську, Волинську, Тернопільську та Рівненську області, де організовуються зустрічі з простими людьми. Спеціально для журналістів заступник міністра перервав зустріч з громадянами на 3 хвили та відповів на три їхні коротенькі запитання.

Вперше львівські журналісти почули про облік латентної злочинності з вуст такого поважного пана, як заступник міністра. “Протягом першого кварталу, на Львівщині, як і у всіх інших областях, зросла кількість реєстрованих злочинів. Така тенденція пов’язана із ретельнішим обліком звернень громадян про злочини,” – говорить Петро Опанасенко. За словами Опанасенка, Львівщина посідає одне з передових місць за обліковістю та реагуванням на злочини. Відмітив пан Петро і реагування правоохороців Львівщини та резонансні злочини, навівши для прикладу банду Сушка та низку злочинів на трасах.

Що стосується сьогоднішньої зустрічі, то під дверима громадської приймальні УМВСУ у Львівській області зібралося понад 30 громадян. Люди експресивно ділилися своїми проблемами і подекуди сварилися за чергу, хто перший прийде до замміністра. Як повідомив сам Петро Опанасенко, люди звертаються до нього із різними проблемами. Здебільшого це побутові сварки, скоєння майнових злочинів і навіть пенорозуміння в бізнесовому напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *