ОСТАННІ НОВИНИ

Третій день тижня молодіжних субкультур провалився

|

Близько сотні розцяцькованих представників найрізноманітніших молодіжних субкультур зібралися сьогодні, в третій день тижня молодіжних субкультур, біля памятника Іванові Франку, аби підтримати своїх друзів – брейкерів, адже сьогодні за чергою саме брейкерський день. Проте, як мінімум, протягом години від початку акції, жоден брейкер не потішив своїм вмінням публіки. Одні говорили, що організація погана, інші – брейкерам стидно тут танцювати, а один із групи підтримки сьогоднішніх міфічних брейкерів Микола роз’яснив ситуацію так: “Вони пішли по коци, бо бояться дупи простудити.”

Можна навіть сказати, що тиждень субкультур у Львові відбувся не дуже добре. В перший день велосипедисти стрибали по Франку хаотично і не було зрозуміло до чого це. У вівторок толкієністи (два) провели бій аж на пять хвилин, навіть з маленьким фальц-стартом, хоча спершу анонсувалося, що проходитиме ця акція з 15 до 17 годин.

Сьогоднішній брейкерський перформенс все ж декому сподобався. Студенти універу із превеликим задоволення прогулювали пари на площі Франка під лагідним промінням весняного сонечка, слухаючи український хіп-хоп та попиваючи українське пиво. Щодо пива, то вигідно було і бабусям та дідусям, які добряче назбирали порожніх пляшок. Збирачів пляшок було настільки багато, що вони вирізнялися з-поміж представників молодіжних субкультур і творили свою не молодіжну, проте теж доволі чисельну соціальну групу, яка може по праву вибороти титул субкультури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *