ОСТАННІ НОВИНИ

Степан Маїк спростовує заяви Олекси Гудими

|

Начальник служби автомобільних доріг Львівської області Степан Маїк на сьогоднішній прес-конференції назвав народного депутата Олексу Гудиму фантазером. Він також спростував його заяву про те, що міністр транспорту Георгій Кірпа скерував 2 мільйона гривень коштів Львівщини на будівництво дороги Одеса-Київ.

„2003-2004 років Мінтранс навпаки збільшив виділення коштів на будівництво та ремонт доріг Львівщини. Очікуємо, що цього року Мінтранс надасть області 82 мільйони” — зауважив Степан Маїк.

А стосовно заяви Гудими з приводу розкрадання піску під час ремонту чи будівництва доріг області, Степан Маїк наголосив, що звертатиметься до контролюючих органів — КРУ та податкової, аби вони провели перевірки і довели, що жодного відмивання грошей на цьому процесі не відбувається.

Нагадаємо, що 19 квітня на прес-конференції голова Львівської обласної організації УНП, народний депутат Олекса Гудима заявив, що серед шести областей Західної України за станом автомобільних доріг Львівщина посідає останнє місце не через недостатнє фінансування, а через те, що „в нас найбільше розбазарюють кошти, які передбачені на ремонт доріг”. Олекса Гудима повідомив, що він скерував депутатський запит на ім’я прем’єр-міністра Віктора Януковича, в якому зазначає, що є підстави вважати, що міністр транспорту Георгій Кірпа скеровує кошти Львівщини на проект „Одеса-Київ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *