ОСТАННІ НОВИНИ

На території 81-ої школи виявили артилерійський снаряд

|

Учора пополудні у Львові на території середньої школи № 81, що на вул. Мазепи,1 виявили артилерійський снаряд часів ІІ світової війни. Місце знаходження снаряду огородили і організували охорону, зараз проводять експертизу та вирішують, коли знешкоджуватимуть боєприпас – повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Загалом, протягом двох минілих днів масово виявляли боєпипаси часів другої світової війни. Так, у с. Суходоли Бродівського району позавчора виявили міну, а поблизу села Ковпин на території Поніковецької селищної ради на полі ще три артилерійські снаряди. Сьгодні планується провести знешкодження цих снарядів.

Водночас, під час проведення сільськогосподарських робіт на території приватної агрофірми ім. Шашкевича поблизу с. Вузлове Радехівського району було виявлено 75 мм мінометну протипіхотну міну. А під час польових робіт в с. Угерсько Стрийського району на присадибній ділянці власник виявив 75 мм артилерійський снаряд. І ще 125 мм артиларійський снаряд виявили в Сокалі по вул. Крип’якевича,10 під час проведення земляних робіт на подвір’ї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *