ОСТАННІ НОВИНИ

У “Львівській газеті” змінився редактор

|

Новим головним редактором “Львівської газети” від сьогоднішнього дня став Олесь Старовойт. Ініціатор заснування “Газети” та головний редактор з дня її створення Олег Онисько, віднині виконуватиме обов’язки заступника редактора.

“Це наше внутрішнє консолідоване рішення, ініціатором якого, посилаючись на втому та особисті обставини, став сам Онисько, – повідомив Олесь Старовойт. – За його пропозицією, ми перерозподілили обов’язки серед творчого керівництва редакції, зі збільшенням моєї відповідальності. Власники видання не мали жодних претензій до Олега Ониська, але погодилися з його аргументами”.

За словами Олеся Старовойта, зміни біля керма “Львівської газети” не призведуть до змін у редакційній політиці. “Попри чутки, що ходять Львовом останнім часом, жодних розмов про зміну власників не ведеться, ними й далі є Маркіян Іващишин та Ярослав Рущишин. Навряд чи можна говорити і про примирення з податковою, оскільки я був однієї з основних осіб цього конфлікту” – заявив новий головний редактор “Газети”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *