ОСТАННІ НОВИНИ

Велосипедисти відкрили тиждень субкультур

|

Майже десяток велосипедистів-акробатів-екстремалів сьогодні досхочу поскакали на своїх “залізних конях” по п’єдесталу пам’ятника Івана Франка та інших бетонних об’єктах, які знаходяться на площі навпроти ЛНУ ім. І. Франка. Велосипедисти відкрили акцію “Тиждень молодіжних субкультур”, яку організував центр “Молода дипломатія”.

Завтра на цю ж площу завітають толкієністи, які продемонструють показовий лицарський турнір, а ще через день львів’яни та гості міста зможуть стати свідками брейкерських баталій. У четвер, на тій же таки площі Івана Франка відбудеться матч із стріт-болу, який перегукуватиметься із оголеними натурами дівчат, які стануть жертвами боді-арту. Закінчиться тиждень молодіжних субкультур романтичним літературним вечором молодих талантів у театрі імені Леся Курбаса. Літвечір відбудеться в п’ятницю за участі Любка Дереша та Назара Гончара.

На вихідні відбудуться своєрідні підсумки акції. У суботу біля Шевченка зберуться вільні музиканти. “Молода Дипломатія” разом із Всеукраїнською ГО “Об’єднання гуманістів України” планує зібрати в суботу вуличних музикантів Львова. У неділю ввечері у парку Хмельницького відбуватиметься концерт молодіжних львівських груп: “Верховна Зрада”, “Тостер”, “Ніагара”, “Кода” та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *