ОСТАННІ НОВИНИ

188 ДТП протягом року

|

За три мсіяці 2004 року значно зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. З початку року на території Львова зареєстровано 188 ДТП, під час яких загинуло 8 та травмовано 232 людей, повідомляє прес-служба міської ДАІ. Спонукають до таких показників низька культура учасників дорожнього руху, недотримання Правил дорожнього руху, недостатнє освітлення доріг, стан їх покриття.

Згідно p інформацією прес-служби, найаварійнішими вулицями міста є Стрийська, Зелена, Городоцька, Пасічна, Шевченка, В.Великого та Проспект Червоної Калини. На цих вулицях цілодобово патрулюють наряди дорожньо-патрульної служби. До речі, найаварійнішими у Львові днями інспектори ДАІ вважають середу та п’ятницю з 17 до 23 години.

За звітній період у Львові було скоєно 22 крадіжки машин. Наразі повернуто власникам 12 з них. Аби не допустити подальшого росту кількості крадіжок авто, інспектори ДАІ постійно працюють з особами, що були раніше затримані за незаконне заволодіння авторанспортом, а також із тими, хто підозрювався у скоєнні подібних злочинів. Відтак протягом цього року 138 осіб мали нагоду “поспілкуватися” з правоохоронними органами Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *